APÁK NAPJA :)

Angica

Kicsit eltűntem innen az éterből....

De újra itt vagyok :) 

11hét telt el mióta kis családunk bővült egy gyönyörű kis pasival. 

Nem mondom nem egyszerű néha 3 gyerekkel az élet.... de nem kivitelezhetetlen. Sokkal könnyebb abban az esetben, ha van egy segítő apa a háznál, aki nekünk szerencsére megadatott :) Mivel ma apák napja van, egy kicsit hozzájuk is szeretnék szólni, már ha olvasnak ilyen blogokat ;)

Nem egyszerű nektek sem az életetek és ezt mi nők, anyák tudjuk is-mégha nem is minden pillanatban mondjuk nektek. Ti nektek otthon is és a munka világában is helyt kell tudjatok állni, ami néha nem is olyan egyszerű. A hétköznapi monotonitásból főleg az otthoniból nem olyan sokat észleltek, mint az anyák akik 24órában otthon vannak a kicsikkel. Este mikor haza értek vagy reggel -ki mikor- már nem sok erőtök van a családhoz. DE nagyon fontos az hogy a gyerekeitek életében amennyit tudtok vegyetek részt! Ez meghálálja magát későbbiekben, mikor már tizen évesek a gyerkőcök. Az együtt eltöltött idő nem csak a gyerekeknek jó, hanem nektek is és még nem mellesleg az anyáknak is ha egy fél órára órára netán kicsit többre is!!! átveszitek tőle a gyerekeket. Ilyenkor kicsit tud magával is foglalkozni anyuci. Ami azért is fontos, hogy ne veszítse el az önbizalmát, hogy igen is "kívánatossá" tudja magát tenni számotokra és természetesen önmagáért is! Egész nap lótnak futnak a gyerekek után, mosnak, főznek, takarítanak,elpakolnak, hajtogatnak...stb. és ezt mind melegítőben teszik esetleg még a pici le is bukizta a hátukat és még az is elképzelhető, hogy még fésülködni sem volt idejük.... nem igazán szép látvány. :)

Ahhoz, hogy ne csak apa-anya maradjatok hanem mint nő és férfi is ebben a kapcsolatban, élettársi kapcsolatban esetleg házasságban MUSZÁJ engedni, hogy mind a kettő meg is maradhasson annak. Ezért nagyon fontos, hogy mind a két fél egymást segítve tudjon érvényesülni.

Tudjuk nem könnyű sok hülye feladat után fáradtan a gyerekek nyűgjeit hallgatni, de ezt vállaltad mikor gyereket akartatok. :)

Sok kapcsolat azért meg tönkre (egyéb okokat nem firtatva) mert nem tudtok azok maradni akik a gyerekek előtt voltatok. A minden napi mókuskerékben mentek és észre sem veszitek hogy TI eltűntetek.

UGYHOGY HAJRÁ APUCIK ANYUCIK TESSÉK NŐNEK ÉS FÉRFINAK MARADNI- még ha ez áldozatokkal is jár!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?